Side 1 af 1

Farvel til Cheftræner Henrik Gundersen

: 12 okt 2016 18:15
af Ladymarian
'
I forbindelse med Henrik Gundersen fratrædelse som Chef for stjernerne på 1. holdet vil BK Frem Support gerne sende en kæmpe TAK til Gunder for et fremragende samarbejde.

Vi har aldrig været i tvivl om, at vi i Gunder havde en ægte klubmand som træner, den slags er desværre en sjældenhed i moderne fodbold, derfor gjorde det bestemt ikke stoltheden mindre, at netop vores klub, som vægter traditioner og klubfølelser over det meste, var én af de få heldige.

Det var på mange måder et perfekt match, men fodbold er til tider et uretfærdigt spil, og det er ikke altid det bedste hold vinder eller altid, at den bedste træner får lov at blive ved roret når resultaterne svigter.

Det er vores klare fornemmelse, at størstedelen af tilskuerne, langt hen af vejen, ikke kan sætte en finger på hverken Gunders dispositioner i almindelighed eller enorme engagement i særdeleshed.

I bagklogskabens lys kan der selvfølgelig altid diskuteres, hvem der skal spille en given plads, ellers var der nok heller ikke noget som hed mandagstrænere, men vi kan aldrig tillade os at være skuffet over indsatsen fra bænken, kun med pointhøsten, og det er nu en gang ikke træneren som brænder foran tomt mål eller lader en modstander score alt for nemt...

Talentet til at træne på et højere niveau er der uden tvivl. Og nu går rejsen for ét af de største trænertalenter i dansk divisionsfodbold snart videre og vi er glade for, at ha' fået lov til at være med på den første del - tak for turen, Chef, og hvem ved, måske ses vi igen?

Også en TAK til Anders Jochumsen, der har valgt at stoppe i sympati med Gunder, det er et udtryk for loyalitet, og det har vi kæmpe respekt for - også når det gør ondt!

Og så skal der naturligvis også fra BK Frem Support bydes et stort velkommen, eller måske rettere velkommen tilbage, til det nye trænerteam Michael Mio og René Henriksen...

I kender jo opgaven på forhånd og ved præcis, hvad der kræves for at blive en succes - og vi står selvfølgelig, som altid, klar på lægterne for at bakke jer op!

Vi ses på lørdag til den første af fire finaler og måske endda et godt pokalresultat... Kom så for h...., det er vigtigt det her!