Praktiske informationer Jammerbugt Away

Alt vedr. 1. holdet

Redaktører: Ladymarian, Jens Andersen, Peter, moderator

Besvar
Brugeravatar
Ladymarian
Indlæg: 1487
Tilmeldt: 01 jun 2009 08:50

Praktiske informationer Jammerbugt Away

Indlæg af Ladymarian » 04 jun 2018 21:25

'
Peter Lyngberg har ordet

VIGTIGT:
Ja, den er lang (som man siger), men til gengæld står der også alt hvad dig som skal med til Jammerbugt bør vide!

Mødetid og sted:
Vi mødes kl. 11:30 på Café Engholmen på Borgbjergsvej og det er også herfra bussen både kører og returnerer.
Vi kører ikke fra klubhuset pga. den uholdbare situation uden forpagter, og det går ikke, for ca. 55 timer i festligt lag skal selvfølgelig skydes godt af sted med noget solidt foder i mavsen... Så derfor har vi købt og betalt 100 stykker smørrebrød fra slagteren, det er kærlighed på rugbrød fra os til dig - så du skal bare møde op og spise dem, der er 2,7 stykke til hver, men det finder I nok ud af at få til at gå op...

Fra Engholmen kører vi en kort tur forbi klubhuset og fylder iskolde drikkevarer på bussen, dem der hjælper til er et lille skridt tættere på at komme i himlen, halleluja, og alle andre er meget tættere på, at få noget læskende til ganen!

Huskeliste: (minimum, udover det du har på)
- Ekstra underbukser OG bukser el. shorts.
- Frem-trøje
- Ekstra håndklæde hvis du vil i svømmepølen + speedos, badebukser, badedragt eller bikini (frit valg, uanset køn)
- Tandbørste og deodorant
- Kontanter (til bussen) og evt. hævekort til hvis du skal spendere big money ude i byen + gerne noget ID hvis du skulle fare vild.
- Telefon og oplader.
- Verdens bedste humør OG verdens næstbedste humør, i tilfælde af det første skulle blive væk!

Der er sengetøj og 1 håndklæde pr. mand på værelserne - og lad venligst være med at overpakke, 37 kufferter fylder meget og vi skal jo også have plads til øl, masser af øl!

I bussen:

Vi er kommet for at feste i Aalborg, så busturen skal egentlig bare overstås... Bevares, når vi nu er her behøver vi jo ikke glemme hyggen!
Der er toilet i bussen (husk at alle sidder ned, ellers dræber vores chauffør dig effektivt og lydløst som en ninja) - yderligere info om regler gennemgås på turen.

Vi kører turen med et minimum af pauser, men med fokus på to ting, nemlig at overholde hviletidsreglerne og komme hurtigst muligt til Aalborg.

Vi har naturligvis masser, masser, MASSER af kolde drikkevarer med og også lidt chips og chokolade så ingen går sukkerkolde, og når vi ca. kl. 17:30 er omkring Randers-egnen holder vi et godt pitstop og får lidt at spise, og - trommesolo - det er sør'me OGSÅ med i prisen...

Ankomst på hotellet:
Vi forventer at ankomme ca. kl. 20 +/-.
Fordelingerne af værelser og tilhørende roomies gennemgår vi på turen, og én fra hvert værelse får udleveret nøglekort.
Brug gerne lige 10 minutter på et truckerbad og måske en frisk skjorte inden du føler dig klar til at nedlægge alt med puls (og/eller alkoholprocenter) i downtown Aalborg.

Hvis vi er søde og artige kører vores chauffør os ned i byen, men I skal selv finde hjem - der er ca. 2,2 km. fra centrum.

I byen:
Aalborg er en fed festby og der er næsten ligeså mange steder som hjemme i Kbh.
Du skal dog være opmærksom på, at mange steder specielt omkring Jomfru Ane Gade ikke tillader synlige mærker på tøjet (altså ingen kamptrøjer og klubgear) og der kan også være regler mht. sko og øvrig påklædning.
På de mindre fancy steder og brune værtshuse, som f.eks. hos vores venner på Østerport Bodega er der kun ganske få regler, præcis som på dit eget lokale favorit-vandhul.

Morgenmad:
Der er let morgenmad på hotellet begge dage, men kun fra kl. 9-10, så sæt uret for vi anbefaler kraftigt, at du supplerer den flydende morgenmad med lidt i fast form også.

Kampdag:
Der er afgang til Jammerbugt kl. 12:00.
Husk at børste bisserne og tag din allersmukkeste Fremmer-trøje på, det bliver en festdag - uanset resultatet!

Der er i øvrigt gratis adgang på stadion og øl på kander til 125 kr. (+pant), en glad og trofast sponsor (som vi afslører senere) har allerede skænket den første omgang, hip-hip-hurra!

Vi samler igen i år venner af huset op på Lindholm St. som kører gratis med til bold - vi har dog kun få ledige pladser, så det er vigtigt du sender en pb til enten Peter eller Rasmus. Mødetid på Lindholm er 12:15.

Underholdning:
Hotellet har en svømmehal og et relax-område tilknyttet og det er med i din pris, at du får gratis adgang (nærmere info følger) - det kunne f.eks. være du synes den blegfede havde fortjent en velgørende tur i boblebad og sauna når vi kommer tilbage til hotellet omkring kl. 17.
En anden mulighed er at prøve deres røv-seje svævebane, der er også én gratis tur til dem der tør - og ja, man må selvfølgelig gerne prøve både svæv og relax!

Fællesspisning:
Som sagt er vi tilbage på hotellet omkring kl. 17, vi anbefaler du benytter dig af de ovenstående tilbud, men alternativt kan du nappe en morfar eller gå i baren indtil kl. 19.
Her byder vi nemlig på endnu en gang mad, men den vidste du godt var med i prisen - hotellet har desværre ikke mulighed for at grille, men i stedet skal vi have oksefilet med kartoffelsalat samt salat og brød, og der er naturligvis rigeligt, vi er trods alt i en landsdel hvor man sætter en ære i at kunne spise op!

Drikkevarer på hotellet:
Egne drikkevarer lader vi ligge i bussen, men hotellet hjælper til gengæld til med at holde dem kolde for os - før vi har mødt dem er vi allerede vilde med dem :smt023
På området kan man hele døgnet købe øl til en god pris på 20 kr. - bevares, det er så noget Royal-sprøjt, men hvadsørensen, du har sikkert nok smagt det der var værre...

Omgange:
På weekendture er det yderst populært at give en omgang... Har du været med før, så ved du det allerede og er det første gang, så finder du hurtigt ud af det er crazy Uffe Elbæk style...

Denne tur er ingen undtagelse, og i år er der særlig god pris. Du kan nemlig hele turen give en omgang til bussen for kun 350 kr. (også når vores fastboende venner er med) og dig som ikke deltager kan selvfølgelig også give en fjern-omgang via MobilePay på 21698909.

Vi forventer ikke, at komme hjem før der er givet mindst 30 omgange... så vi må se hvor gavmilde I er!

Hjemtur:

Der er afgang kl. 11:00.
Samme regler som på udturen, og vi forventer at være hjemme ca. kl. 18 +/-

Thank you for flying Frem Support :D
BK FREM is my religion and Valby Idrætspark is my church...!!!

Besvar