Side 1 af 1

Att Moderator

: 27 jun 2009 11:55
af Stonecold
Det her forum er det et der er dowloadet eller køb, hvis ja til download hvor finder man det så henne, ja ville også gerne vide det hvis det er købt

på forhånd tak

danny

Re: Att Moderator

: 27 jun 2009 12:16
af BR
Det er helt gratis og kan findes på phpbb.com og kan som regel kører på alle hosts da den vidst kun kræver en simpel mysql database.

Det er i øvrigt sindsygt nemt at sætte op, kræver ikke den store computer indsigt.

Re: Att Moderator

: 27 jun 2009 12:59
af Stonecold
Ja ved godt det kan hentes gratis, har hentet en del af dem nemlig, men der er adminstrator som tjekker hvad der sker, skal nemlig finde et hvor der ikke er nogen der kan adminstrere det udover mig.Der er nemlig så mange regler som skal overholdes

Re: Att Moderator

: 27 jun 2009 13:03
af BR
Du skal selvfølgelig selv eje et domæne hvor du kan installere phpbb 3.0 på den pågældende hosts server, så er det kun dig selv der styrer det.

Re: Att Moderator

: 27 jun 2009 13:08
af Stonecold
Jeg tænker jeg har en hjemmeside lavet af programmet dreamweaver hvis du kender det, men ikke har et webhotel,og bare bruge en ftp server som webhotel kan jeg så hente/downloade/købe et forum til siden som jeg selv adminstrere?

Re: Att Moderator

: 27 jun 2009 13:13
af moderator
Jeg forstår ikke det sidste af dit pørgsmål, dette forum er hentet gratis på omtalte side, med danske sprogfiler o.s.v. jeg har selv lagt lidt flere smiley's ind og har ændret standardfarverne noget som absolut er det sværeste, da man skal ind og ændre i koderne. Man kan dog få nogle færdige "skins" så man ikke behøver at bruge standarden lige som f.eks B93 gør

Administrator, eller som jeg kalder mig moderator kan selv bestemme hvem der skal administrere hvad. F.eks er det kun mig der kan gå ind i det aller helligste område mens de andre administratorer kan slette indlæg og lave visse andre ting.

En af de helt store ulemper er at der jævnligt er nogle sikkerhedsopdateringer, dette er lidt besværgeligt og tager ofte op mod en time at gennemfører, til gengæld er der ingen spam indlæg, eller spam tilmeldinger de bliver soteret fra automatisk.

Man kan selv sætte sit forum op til f.eks at alle indlæg skal godkendes af administrator eller at alle tilmeldinger skal godkendes af administrator jeg har valgt løsningen hvor man skal svare på et link.

kravet til din udbyder er en php baseret server med en mySQL Server - tror at phpbb2 har skrevet lidt om dreamweaver

prøv også at kigge ind på http://www.phpbb2.dk og http://www.phpbb3.dk