Alle vores hjemmesider

Alt vedr. hjemmesiden, spørgsmål - svar - ris og ros

Redaktører: Ladymarian, Jens Andersen, Peter, moderator

Besvar
PO Bomber
Indlæg: 587
Tilmeldt: 12 jan 2006 12:24

Alle vores hjemmesider

Indlæg af PO Bomber » 04 jan 2011 20:48

Jeg syntes det ville være på sin plads at alle vores hjemmesider bliver samlet under en, det kunne spare en del penge at under bk Frems hjemmeside lå alle Hjemmesider vedrørende Klubben, da vi langtfra bruger nok plads til at fylde bare et domene op.

Der ud over undre det mig at der stadig forfindes en hjemmeside http://www.bkfrem.dk/amatoer/ som er totalt forældet og fyldt med forkerte oplysninger.
Så er der under den ¨måske rigtige¨ hjemmeside http://www.bkfrem.dk/ en fane hvor du så per automatik hopper over på den anden side hvis du trykker øvrige hold.

Det virker meget uoverskueligt og der kan du så stadig læse at Carsten Jallov er i bestyrrelsen. Jeg syntes at vores Web redaktør eller hjemmeside ansvarlig skal komme igang med at få vores ansigt uadtil op på bare rimelig standard. (der er gået 6 måneder, det må være muligt at få det fikset. Der findes masser at små IT/hjemmeside firmaer der kan fikse det på en 2-3 dage.)

Håber den konstruktive feed-back vil gøre vores indhentning af viden omkring vores klub mere præcis så der ikke står alt muligt forkert ude i Cyperspace.

God arbejdslyst :smt002

PO Bomber
Indlæg: 587
Tilmeldt: 12 jan 2006 12:24

Re: Alle vores hjemmesider

Indlæg af PO Bomber » 11 mar 2011 03:08

Godt at se vores hjemmesider er blevet samlet. Hvis man vil have oplysninger omkring hvor og hvordan det går vores ungdomshold. Står det på vores hjemmeside.
(ved godt jeg kan findes vores hold på DBU / KBU´s hjemmeside.)

Syntes iøvrigt det kunne være rart med billeder af bestyrelsen, træner samt ledere da dette vil give overskuelighed også for evt. nye medlemmer. 8)

Besvar