Side 1 af 1

Invitation: Kom i fjernsynet

: 01 sep 2006 15:04
af Peter
Succesprogrammet Test Nationen vender tilbage på TV2 lørdag d. 9. september. Der kommer 250 aktivt deltagende publikummer i studiet, 3 af dem bli'r Fremmere og 1 af dem kan være dig!

Er du interesseret, så send en udførlig mail med dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, alder, job og antal år du har været fan til undertegnede, senest søndag d. 3/9 - så sender jeg den videre til de søde castingfolk fra Strix TV.

Lidt praktiske oplysninger:

Dette års udgave af Test Nationen går ud på at teste danskerne i forskellige ting. Sidste år var det en IQ-test, og i år bliver det en test på paratviden.

I studiet sidder 250 aktivt deltagende publikummer i seks faggrupper (42 i hver gruppe). Der sidder også en syvende gruppe bestående af 10 personligheder, som er kendt af stort set alle i Danmark. Alle syv grupper tager testen og mellemresultater vil løbende bevise hvilken grupper der klarer sig bedst. To af grupperne består af en gruppe med lærere og en gruppe med 9/10. klasses elever. To af de andre grupper er ejendomsmæglere og blondiner, og de sidste to grupper er inkarnerede fodboldfans og jordemødre.

Der vil være to veloplagte værter i studiet, de vil løbe rundt til de forskellige grupper, og stille spørgsmål til dem der på forhånd er indstillet og forberedt på, at netop de bliver spurgt. Altså ikke noget med at blive overrasket med en mikrofon op i hovedet. Hvis du kunne tænke dig at blive interviewet, så skriv en god historie/oplevelse du har haft med Frem med i din mail, så vil castingfolkene måske vælge dig...

Resultatet af din test bliver selvfølgelig ikke offentliggjort hvis du ikke vil have det.
Efter testen får du udleveret resultatet i en lukket kuvert, som du helt selv kan vælge hvad du vil gøre med.

Optagelserne hele finder sted lørdag d. 9. september fra kl. 20 – 23, og sendes direkte fra studiet på Østerbro. Folk rundt omkring i de danske hjem kan tage testen fra sofaen eller på nettet.

Der er mødetid i studiet omkring kl. 17.30, og der vil være sandwich og noget koldt at drikke til alle.

Du skal møde op i minimum Fremtrøje, og gerne med lidt ekstra udstyr

: 03 sep 2006 13:54
af Peter
Halloooo....

Til orientering så gør det ikke ondt at være i fjernsynet, så det kan I ikke bruge som undskyldning.

Få fingeren ud, og tilmeldt jer - tak.

: 03 sep 2006 22:21
af Peter
De 3 deltagere er nu fundet. Husk at se programmet og se om en af dem skulle løbe af med sejren.

Re: Invitation: Kom i fjernsynet

: 08 sep 2006 19:15
af Fremmer4Life
Peter skrev: Du skal møde op i minimum Fremtrøje, og gerne med lidt ekstra udstyr
Ekstra udstyr? Er det den næsten obligatoriske pose med bajere der her tænkes på :D