Årets spiller 2014

Alt vedr. 1. holdet

Redaktører: Ladymarian, Jens Andersen, Peter, moderator

Besvar
Brugeravatar
moderator
Site Admin
Indlæg: 1017
Tilmeldt: 21 jun 2005 19:28
Geografisk sted: Valby
Kontakt:

Årets spiller 2014

Indlæg af moderator » 02 apr 2015 21:59

BK Frem Support har i dag kåret Årets Spiller 2014, egentlig skulle dette havde været sket til vores årlige supportefest, men da hovedpersonen blev forhindret blev kåringen udsat til i dag.

Til grund for kåringen ligger, at Bestyrelsen i BK Frem Support finder frem til x-antal kandidater ud fra et pointsystem opstillet på baggrund af stemmerne fra Dagens Fremmer igennem hele 2014.

Via argumentationer for og imod, ender vi til sidst med at have 3 topkandidater, som igen bliver kogt ned til en - altså en længere proces.

Af øvrige kriterier gælder bl.a. at man have spillet i klubben HELE året, samt at man også fortsætter som spiller i Boldklubben Frem med mindre man bliver tilbudt en kontrakt i en højere række.

Årets Spiller 2014 har igennem året fået et stor antal Dagens Fremmer stemmer og er en af Boldklubben Frem's absolutte mest løbestærke spillere, som sammen med sit store fighter instinkt og nærkampstyrke ofte gør sig bemærket, og så gør det jo ikke noget, at han også ind imellem er god for nogle lækre mål, også selv om han stammer fra det nordjyske.

Årets Spiller 2014 er faldet på Jeppe Østenkær.

BK Frem Support ønsker Øst et stort TILLYKKE og vi ser FREM til at Øst fortsat lever op til titlen som i høj grad forpligter.

Billede
Een gang Frem, altid Frem

Webmaster:
http://www.loyalty.dk http://www.FremGalleriet.dk

Besvar